onsdag 5 augusti 2015

Gäsp .....

Vad jag är börjar bli trött nu! Natt 2/2. Lite drygt 3 timmar kvar innan dusch o hemgång till sängen! Längtar! Ögonen är sååå grusiga men bara att hålla i!
Fick lite skattepengar idag! 😃 tackar tackar! Dom ska vi sätta sprätt på! 👏🏼
Vi ska ju flytta från vårat älskade hus o bo i lägenhet i stan men givetvis tillgång till trädgård som vi kan pyssla lite i. Så gräs mellan tårna får vi i alla fall! Längtar såå till denna nya era i vårat liv! Men blir kanske en koloni framöver, värt o tänka på! 😃

I tanken är jag mer i lägenheten o möblerar, packar, packar upp, än någon annanstans! Har ju varit blandade känslor o stress vilket medfört utslag på hela kroppen! "En vanlig reaktion vid stress" enl läkaren! Smörjer o smörjer så det blir nog bättre vad det lider. 
Vi har ju fått huset sålt så ett orosmoment är ju borta. 

Sen är det ju det här med jobb! Har ju jobbat som sommarkotte på SSAB  hela sommaren men det är slut 31/8. Räknar inte med att få vara kvar för då kan det ju bara bli positiva besked framöver! Har dock blivit rekommenderad av min chef till HR-avd! Kul! 

När allt är klart med hus o flytt tar vi nog våra pass o resväskor o drar söderut några veckor! Längtar verkligen efter att få ligga o bara vara, sola, bada. Sååå skönt! Kap Verde tycker jag låter som ett bra ställe att åka till, eller hur?! 

Tjingeling 😎

x th

1 kommentar: